Als u een bedrijf koopt, zijn er altijd dingen die beter kunnen.

Als de vorige eigenaren de dingen perfect hadden gedaan, zouden ze enorme hoeveelheden winst hebben gemaakt en het bedrijf niet aan jou hebben verkocht.

In dit artikel laten we u zien hoe u snel de balans kunt verbeteren en het bedrijf veel winstgevender kunt maken.

Neem twee uur met uw beste zakenpartner, mentor of adviseur en bedenk hoe u uw bedrijfsplan kunt aanpassen en de meeste van de volgende zaken kunt implementeren: –

1. Zet prijzen op met 3% of meer
Dit zorgt voor meer winst (per verkoop). Als u nu precies hetzelfde aantal producten verkoopt als voorheen, zijn zowel uw omzet als uw winst gestegen.

2. Verlaag de directe kosten met 3% of meer
Ga naar al uw leveranciers en vraag hen om een ​​betere prijs … vraag “Is dat het beste wat u kunt doen?” en niets zeggen totdat ze een betere prijs bedenken. Nu maakt u nog meer winst per verkoop.

3. Ontslaan van slecht presterende leveranciers, klanten en personeel, waar van toepassing.
Hiermee worden de leveranciers, klanten en medewerkers weggewerkt die de werkdag stressvoller maken. Dit zorgt voor een betere werkomgeving voor uw team en verwijdert alle klanten die u geld verliezen.

4. Heroverweeg de manier waarop u het bedrijf presenteert
Begin met uw klanten te praten over wat ze krijgen als ze bij u kopen – wat er overblijft na de aankoop. Concentreer u op de voordelen die zij halen uit het gebruik van uw product of dienst. Dit zal uw verkoopprestaties verbeteren.

5. Sorteer uw voorstel of aanbieding
Wat maakt jou anders dan de rest? Waarom zouden mensen bij jou kopen in plaats van bij de concurrentie? In staat zijn om het ‘waarom’ en ‘wat’ van uw bedrijf onder woorden te brengen op een manier die echt effectief is. Je zou het in tien woorden of minder moeten kunnen doen.

6. Haal meer leads binnen, bijvoorbeeld 10%
Ga netwerken, zet uw bedrijf in de plaatselijke krant, gebruik Google Adwords, leer meer over social selling en goedkope marketing, sta eerder op en praat met meer mensen.

7. Word beter in het praten met mensen, om zaken te vragen en de verkoop te sluiten
Door een fatsoenlijke verkoopcursus te volgen (en je team er ook een te sturen), wordt 10% toegevoegd aan elk van de fundamentele stappen in de verkooptrechter. Een verbetering met 10% op elk van deze gebieden zal 46% meer klanten opleveren.

8. Zorg ervoor dat klanten minstens 3% meer producten kopen
Als ze eenmaal hebben gekocht wat ze gewoonlijk kopen, stel dan voor om een ​​extra product of dienst aan te schaffen.

U kunt dit doen door upselling in de winkel, of door voorgestelde bagageaanvullingen via e-commerce, of als onderdeel van uw e-mailstrategie.

9. Zorg dat klanten minstens 3% vaker kopen
Moedig uw klanten aan om vaker terug te komen, start met het versturen van een nieuwsbrief of social media-campagne om ze vaker te laten bezoeken.

Bekijk tools zoals typeform of survey-aap voor enquêtes, Google AdWords kan een ongelooflijke tool zijn om verkopen op specifieke klanten te richten door ook opnieuw te targeten.

10. Voorkom dat ze weggaan
Voer nu een klantenonderzoek uit – gewoon praten met bestaande en vroegere klanten zal meer omzet genereren, dat verzeker ik u. De meeste overlopers zijn tevreden, maar er kwam iemand anders langs die hun zaken meer wilde dan jij …

11. Verzamel sneller geld, 10 dagen sneller
Dit betekent dat uw banksaldo er gezonder uitziet – uw bankmanager zal dit leuk vinden en zal u in de toekomst meer bereid zijn om leningen of roodstand te verstrekken.

12. Schrijf cheques langzamer, 10 dagen langzamer
Dit betekent weer dat uw banksaldo er nog gezonder uitziet!

13. Beslis over drie dingen die u nu kunt doen en die niets kosten, die u zou kunnen doen om bestaande klanten over u te laten praten
Stel het alstublieft niet uit. Hoe sneller u de moeilijke beslissingen neemt en ermee doorgaat – hoe eerder u de positieve resultaten zult zien. Onderneem massale actie.

Deze veranderingen zullen een groot verschil maken voor uw balans. Door deze veranderingen door te voeren in een bedrijf dat een omzet heeft van £ 100.000 en £ 30.000 winst per jaar maakt. Als je dit model gebruikt met pessimistische schattingen, resulteert dit in een omzet van £ 117.000 en de winst van £ 43.000! Dat is een winststijging van 40% – de realiteit zou veel meer kunnen zijn!

In werkelijkheid kan er in feite een diepere, meer subtiele reeks veranderingen van u vereist zijn.

Het is één ding om te erkennen wat er moet gebeuren en het is geweldig als u zich ertoe verbindt de wijzigingen door te voeren.

Het probleem is dat u niet alleen de zakelijke beslissingen moet nemen, maar er ook naar moet handelen.

Maak eenvoudige, gemakkelijk te begrijpen plannen en communiceer ze met duidelijkheid en passie. Onderneem vervolgens de enorme actie die nodig is om het verschil te maken.

Dit gaat niet over kleine, nerveuze, aarzelende stapjes, maar over durf en passie – een geweldige combinatie!

Stop met lezen, er is werk aan de winkel. Nu.

Robert Craven laat artsen en eigenaren zien hoe ze hun omzet en winst kunnen vergroten en richt zich op